Loading...

 

 

Lad os råbe P**! og skride

- Et 4 måneders live og online selvafviklingskursus for dig der er klar til next spirituella level

Har du lyst til at se dig selv med nypudsede spirituelle videnskabsbriller, og at der skal SKE noget NYT med dig og dit liv, gerne på en SJOV måde, så er det her det sner.
 

DU:

  • Ved godt, at du selv sidder med svarene
  • Ved også godt, at det ikke handler om de andre (desværre)
  • Har opdaget af bitter erfaring på pengepungen, at der ikke findes noget quickfix
  • Vil gerne stoppe med at tage alting så seriøst
  • Er klar til stoppe spirituella-analysen og begynde en observerende rejse
  • Er også klar til at slippe kontrollen og dine regler og læne dig tilbage i tilliden 
  • Ved, at det ikke hjælper at få ny kæreste eller job – nissen flytter med
  • Er lidt skør og er tiltrukket af, at der findes et kursus, hvor ordet pik indgår 

  

  

Er du lidt af en selvudviklingsjunkie og har du lige som os taget rigtig mange uddannelser, spist alt det rigtige spirituelle mad, siddet i cirkler, krammet træer, søgt råd hos masser af clairvoyante (måske endda os), lagt tusindvis af englekort og downloadet masser af beskeder, der kunne ændre dit liv?

Og alligevel føles det som om, du stadig sidder i en leverpostejsagtig suppedas, hvor ligemeget hvad du gør, er det som om, at du ikke flytter dig.

Du har måske også, igen som os, overvejet at sælge hele lortet og rejse til Papa New Guinea og passe får på en bjergskråning – Bare skride fra det hele, fordi dit største spørgsmål lige nu er:

WHAT IS THE FUCKING POINT??? 

Du kommer ikke til at se os male et lyserødt billede af, hvad du får ud af kurset - Det kræver nemlig, at du selv er villig til at gå vejen.

Vi har selv gået en laaang spirituella-vej, hvor vi har prøvet lidt af det hele (godt som skidt) og har nu samlet the best of til DIG, og er du med på at arbejde med alle vores guldkorn, ja, så vil dit liv aldrig blive det samme igen. 

 

”Jeg behøver ikke en seng – jeg hviler i mig selv” - Kongerne Nik og Jay

 

Modul 1 - Fugt i fundamentet?

Materiale udsendes d.15 april / Livekald finder sted d.30 april kl 20.

Først skal vi kigge lidt på, hvem vi egentlig er og hvorfor det er så svært at skabe de forandringer, vi ønsker. 

I dette modul dykker vi ned i videnskaben omkring vores celler, og hvordan de hele tiden narrer os til at tro, at virkeligheden er en anden, end den er. 

Og selvfølgelig hvordan vi kan ændre cellerne, så de begynder at arbejde med os i stedet for imod. 

Vi skal tale om energien nu, og hvorfor det er så vigtigt, at vi arbejder med det, vi gør på det her fantastiske kursus.

Månedens materiale er en inspirerende lydfil om hvordan du holder ved dine beslutninger, en video med månedens challenge, der skubber dig ud over kanten (på en god måde!) og en super fantastisk morgen- og aftenmeditation, som du kan bruge til at arbejde med forandringerne på et endnu dybere plan. 

Vi sender første gang live i vores lukkede facebookgruppe d.30 april, hvor du kan få svar på alle dine spørgsmål. 

 

 

Modul 2 - LALALALA det gider jeg ikke kigge på

Materiale udsendes d.13 maj / Livekald finder sted d.27 maj.

Det er blevet tid til at tage fat på vores mønstre, som stort set altid handler om en eller anden form for dulmeri. 

Det vigtigste med dulmeriet er egentlig ikke at dømme det, men at bruge det som en gps på, hvad der sker i vores liv. 

Månedens materiale er en inspirerende lydfil om hvordan vi spænder ben for os selv med at dulme, en video med månedens challenge der sparker din numse et nyt sted hen, og en visualisering, der hjælper dig, når dulmeriet forsøger at overtage dig. 

D. 27 maj mødes vi igen live på facebook, hvor vi besvarer dine spørgsmål.

 

  

Modul 3 - Når alle andre bare er nogle idioter

Materiale udsendes d. 10. juni / Livekald finder sted d. 18. juni.

Vi kommer ikke udenom at forholde os til, hvordan vi agerer i vores relationer. Ikke noget med analyse, men blot observeringer af vores reaktioner i forhold til de kære mennesker, der trigger os. 

Vi skal tale om indre grænser og om, hvordan vi ved at arbejde ”stille i os selv” uden at involvere de andre parter, kan få mere ro i vores relationer. 

Månedens materiale er en inspirerende lydfil om at stoppe dig selv og ikke handle, når du er i affekt, en video med månedens challenge som støtter dig i din selvafvikling, og en meditation der guider dig i at sætte energetiske grænser.

Som altid ses vi live på facebook, denne gang d.18 juni, hvor vi vil svare på alle dine fantastiske spørgsmål.  

 

 

Modul 4 - Dit nye liv er en fest

Materiale udsendes d. 8. juli / Livedag finder sted d.17. august.

Rosinen i pølseenden. NU er vi rigtig klar til fest. 

Det er ikke meningen, at livet skal tages så alvorligt, og når du bevidst fokuserer på mere sjov og lethed i livet, vil du opdage, at livet har så meget mere at byde på. 

Månedens materiale er en inspirerende lydfil om, hvorfor det er vigtigt at slippe seriøsitet, en video med månedens challenge, der vil spice dit liv op, så leverpostejen bliver fyldt med rødbeder, karse, og alt det andet, der gør den meget sjovere at spise. Og ikke mindst en meditation til at skrue op for legen og letheden. 

Vi slutter forløbet af med et LIVE BRAG d. 17 august i København, og igen sender vi live i facebookgruppen, så du kan se det, hvis ikke du har mulighed for at deltage. 

 

 

Er du frisk på at arbejde med dig selv sammen med en masse ligesindede og os to skøre, kloge, skønne lækre kvinder (nogen skal jo sige det som det er), der har prøvet lidt af hvert og selv tager livets vilde rutsjetur med alt hvad det indebærer, vil vi elske at have videnskabelig-spirituella-fest sammen med dig.

Vi glæder os til at selvafvikle, råbe pik og skride et andet sted hen i os selv, hvor det hele er lidt lettere og sjovere, OGSÅ når livet driller.

Du kan læse mere om os her: Rebekkahleve.dk og Cristinamalmberg.dk


 

Lukket for tilmelding